Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın bapları vesair yangın kapısı türleri arasındadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı Montajı Ne Binalır? Her binanın ehil başüstüneğu saha ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler tarafından binalmaktadır.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın ehil olduğu düz ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Kapının estetik yapısı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Projeye en munis Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı hakikat suhuletle açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale mürtefi kaliteli yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim yangın kapısı firmamızdır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yanının sarih olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en koskocaman avantajı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page